36-AO-Executive-Perona-Global-Sean.jpg

Een hoger doel dienen

Wat jij elke dag doet, kan bijdragen aan de innovatieve oplossingen die elk jaar een positieve impact hebben op de levens van miljarden mensen. Ook dat van jou. Want je zult merken dat wanneer je bij Philips werkt, je professionele en persoonlijke leven elkaar vaak en op onverwachte en interessante manieren kruisen. 

Je kunt leidinggeven aan een team dat een echoscanner ontwikkelt, die de eerste bewegende beelden laat zien van het ongeboren kind van je dochter. Misschien is jouw strategisch inzicht het beginpunt van een app die je buurkinderen aanmoedigt om hun tanden te poetsen. Of misschien manage je een verbeteringsproject voor imagingapparatuur voor ziekenhuizen, zodat medische specialisten met meer zelfvertrouwen en snelheid je oom kunnen behandelen. Of misschien ontwikkel je onze portefeuille voor de persoonlijke verzorgingsmarkt zo dat onze producten mensen beter helpen om tevreden te zijn met hun uiterlijk.

Onze collega's hebben elke dag ervaringen zoals deze. Wat wordt jouw ervaring? Er zijn zoveel manieren waarop je bij Philips een blijvende impact kunt maken. 

We fully understand that work is only one part of your life.

We begrijpen helemaal dat werk maar een deel van je leven is. 

Als jij op je best bent, zijn wij dat ook

We bieden diverse voordelen en gezondheidsprogramma's die je helpen zowel mentaal als fysiek sterk te blijven. Zo kun je optimaal presteren op je werk, terwij je tegelijkertijd ook de rest van je drukke leven in goede banen kunt leiden. 

Ons flexibele arbeidsbeleid is daar slechts een voorbeeld van. Zo kun je een balans vinden tussen thuis, tijd voor jezelf en verplichtingen op het werk, zodat je productief blijft. We willen je echt een werkplek bieden die je niet alleen uitdaagt, maar die je ook helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven zelfs dat jij, als je beschikt over een optimale werkomgeving, samen met de ervaring die je hebt opgedaan, kunt blijven uitblinken - niet alleen als professional, maar ook als persoon. 

38-AO-Executive-Perona-Global-Sean.jpg
Perona Sean

Een verrassende loopbaan

Uitdagend en interessant werk, inspirerende collega's, toonaangevende multidisciplinaire teams leiden, de ruimte om echt de koers te bepalen, invloed hebben op het ontstaan van zinvolle producten en oplossingen... Werken bij Philips betekent dit alles en nog veel meer.

Wat je ook zal merken als Executive bij Philips, is dat er vaak onverwachte mogelijkheden zijn. Misschien krijg je de mogelijkheid een nieuwe bedrijfsactiviteit aan te sturen. Om een deel van de organisatie te transformeren dat je nooit eerder had overwogen. Om coaching en begeleiding te bieden. Of misschien ontdek je wel dat de impact van het werk dat je doet, veel groter is dan je je ooit had durven voorstellen. Ongeacht hoe je carriere zich ontwikkelt, door bij Philips te werken, krijg je het platform dat je nodig hebt om te laten zien wat je waard bent.