24-Always-On-Employer-Brand-LATAM-Interns-2.jpg

Breng je loopbaan naar een hoger niveau bij Philips

Het inkopen van de beste resources begint bij onze mensen. Als ervaren professional wil je jouw loopbaan in inkoop in een hogere versnelling zetten. Je neemt de weloverwogen beslissing om je aan te sluiten bij een onderneming met een missie om een verschil te maken. Je werkt mee aan veranderingen met een blijvende impact en helpt ons om ons concurrentievoordeel te handhaven. Zo zullen onze groeiambities realiseren terwijl we een toonaangevend voorbeeld blijven voor inkoopprocessen van hoge kwaliteit.

Deel onze passie voor innovatie

​​​​​​​Je wordt deel van een mondiaal team van gelijk gezinde procurementmanagers en inkopers die allemaal een passie hebben voor innovatie. Elke dag weer maak je op nieuwe en verrassende manieren het verschil. Terwijl je groeit in je functie en in je vaardigheden, help je ondertussen om de wereld te veranderen.

10-AO-Germany-Referral-EVP-Images-Boblingen-Luca-Matthew.jpg

Move your career up a level at Philips

Ontwikkel je ondernemersvaardigheden

Je wordt actief aangemoedigd om je creativiteit en innovatiekracht in te zetten en om zelfstandig je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Jouw input voor strategische inkoop- en E2E-transacties (end-to-end - allesomvattend), van vraaganalyse tot facturering en betaling, maakt een echt verschil voor onze bedrijfsprestaties.

3-Employer-Branding-APAC-Center-General-Office-Shots.jpg

Blijf op de hoogte van onverwachte momenten en loopbaankansen via onze Talent Community.